OD POLITIČARA OD RIJALITI IGRAČA: Pred kamerama je saznao da IMA TUMOR, grubo se igrao sa devojkama, a njegova žena je sve to PODRŽAVALA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OD POLITIČARA OD RIJALITI IGRAČA: Pred kamerama je saznao da IMA TUMOR, grubo se igrao sa devojkama, a njegova žena je sve to PODRŽAVALA!

U rijatiju se samo igrao!

U rijaliti je ušao prvi put kao mladi političar 2015. godine, a dve godine nakon toga stao je na ludi kamen. Srce Aleksandra Požgaja osvojila je stjuardesa koja mu je velika podrška tokom učešća u “Parovima”.

Naime, u sedmoj sezoni „Parova“ mladi političar šokirao je gledaoce pored malih ekrana svojim prisnim odnosom sa Milijanom Bogdanović, Ivanijom Bajić i Aleksandrom Marjanović. Iako je oženjen, on je otvoreno pokazivao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << simpatije prema ovim učesnicama, a kasnije sa njima kako je rekao „igrao igru“. Odnose koji su se razvijali pred kamerama komentarisala je i Požgajeva supruga koja je rekla da njen muž ima puno pravo da se igra sa svim učesnicima u rijalitiju i da ona u njega ima puno poverenje.

A post shared by Aleksandar Požgaj (@a_pozgaj) on Sep 8, 2019 at 8:39am PDT

Pozgaja su mnogi opisali kao velikog rijaliti igrača, a mnoge je zabrinuo kada je izašao iz rijalitija zbog zdravstvenog problema. Dobio je upalu mokraćnih kanala i produkcija ga je odvela kod lekara. Detaljnim lekarskim pregledom ustanovljeno je da ima tumor testisa. Aleksandar je tada ispričao kako je protekao lekarski pregled.

- Tokom rijalitija se nisam osećao loše. Međutim, kada sam jednom prilikom skočio u bazen, upalilo mi se uvo i ljudi iz produkcije su me odmah odveli na pregled. Tada su mi našli na desnom testisu neku mrlju. Uradio sam četiri ultrazvuka. Ali to nešto je počelo da raste. Ni lekari nisu znali šta je. Zato sam uradio tumor markere i rezultati su ispali negativni. I pored toga, hirurzi su to morali da klasifikuju kao tumor dok ne odluče da li će biti potrebna operacija ili ne - rekao je Aleksandar optimistično, ali ipak je utvrđeno da mora na operaciju. Nakon intervencije se oglasio na Instagramu:

A post shared by Aleksandar Požgaj (@a_pozgaj) on Dec 15, 2019 at 1:52pm PST

A post shared by Aleksandar Požgaj (@a_pozgaj) on Dec 11, 2019 at 1:56pm PST

A post shared by Aleksandar Požgaj (@a_pozgaj) on Dec 8, 2019 at 2:39pm PST

A post shared by Aleksandar Požgaj (@a_pozgaj) on Nov 25, 2019 at 11:30am PST

A post shared by Aleksandar Požgaj (@a_pozgaj) on Oct 23, 2019 at 11:10am PDT

A post shared by Aleksandar Požgaj (@a_pozgaj) on Oct 11, 2019 at 4:02am PDT

- Imao sam danas operaciju, poneli smo veliku pobedu. Sve je prošlo na najbolji mogući način. Još par dana da budem ovde i vraćam se u rijaliti, samo da svi nalazi budu dobri - poručio je on.

Nakon toga, čim se oporavio, vratio se u “Parove”, pa nastavio da bude ravnopravan takmičar.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.