OD NAJSMRDLJIVIJE STUDENTSKE SOBE DO PRODAJE NOVINA! Životni put Andrije Miloševića nije bio lak: KUPILI SU MI KAŠIKE I TANJIRE jer ni za to nisam imao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2023, 19:51

"OD NAJSMRDLJIVIJE STUDENTSKE SOBE DO PRODAJE NOVINA!" Životni put Andrije Miloševića nije bio lak: "KUPILI SU MI KAŠIKE I TANJIRE jer ni za to nisam imao!"

Trnovit put našeg, mnogima omiljenog glumca.

Andrija Milošević je svoju glumačku karijeru započeo u rodnom Nikšiću, a potom se uputio na studije na Cetinje. Tamo je, kako je sam naveo, u "najsmrdljivijoj sobi" studentskog doma proveo najlepše dane svoje mladosti. Nakon toga, odlučio je da se preseli u Beograd, gde je suočen sa finansijskim izazovima, počeo da prodaje novine kako bi zaradio za život.

Milošević je istakao da nije osećao sramotu zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toga što je prodavao novine, jer je smatrao da je novac koji je na taj način zaradio mnogo pošteniji nego da ga je stekao na drugi način. Takođe, izrazio je zahvalnost prema ljudima koji su mu pomogli u teškim trenucima, uključujući Milanu Karadžiću, Jagošu Markoviću, Boro Stjepanoviću i Svetozaru Cvetkoviću.

Milošević je takođe ispričao da mu je pozorište iznajmilo stan kako bi mogao da živi u Beogradu u normalnim uslovima.

- Divni ljudi su mi iznajmili stan u Maršala Birjuzova i kupili su mi kašike, tanjire, sve ono što treba za domaćinstvo tada jer nisam mogao sebi da priuštim. Beskrajno sam im zahvalan i dan-danas - rekao je Milošević.

Pored finansijskih izazova, Milošević je prošao kroz nekoliko teških životnih trenutaka. Jedan od najtežih trenutaka bio mu je kada je njegova majka morala na dijalizu, a potom i na transplantaciju bubrega. Takođe, smrt njegovog oca bila je još jedan težak period u njegovom životu. Ipak, uspeo je da prevaziđe ove izazove i nastavi dalje, postavši jedan od najpoznatijih glumaca u Srbiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.