OD MENE PRAVIŠ MONSTRUMA! Nova drama u Beloj kući - Ana Ćurčić ponovo u centru Izdala si me! Kukavica si

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 16:49

"OD MENE PRAVIŠ MONSTRUMA!" Nova drama u Beloj kući - Ana Ćurčić ponovo u centru "Izdala si me! Kukavica si"

Žestoko je počelo!

U Beloj kući održava se glasanje za najveću kukavicu. Ovonedeljni vođa Dj Tamaris dala je reč Marku Janjuševiću Janjušu.

- Na trećemesto ću da stavim anđelu Đuričić jer ova anketa je dosta uticala na njeno ponašanje zadnjih par dana, pravila je velika greške, a kad je bilo sve okej sve nosila se sa tim, a kad je krunlo po zlu nije se nosila. Ja se ne borim za Anđelu, ni moju baba Punimirku, ni Mikicinu Svemirku. Ja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se borim od vas koji niste pokazali pravo svetlo. Drugo mesto Zorica Marković. Na prvo mesto ću da stavim Anči moju dobru. Kukavica si jer si me je izdala jer ti mislim dobro, a govorila si da te vređam. Od mene praviš monstruma koji tebe napada, a ja sam samo bio iskren - govorio je Janjuš.

- Nikad te monstrumom nisam pravila, niti to mislim - rekla je Ana.

- Ja sam Zvezdana 27 puta molio da te nikad ne uvredi - dodao je Janjušević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.