OD MENE POKUŠAVAŠ DA NAPRAVIŠ K*RVU Tomović i Dragana OČI U OČI! Obavili OZBILJAN razgovor! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"OD MENE POKUŠAVAŠ DA NAPRAVIŠ K*RVU" Tomović i Dragana OČI U OČI! Obavili OZBILJAN razgovor! (VIDEO)

"Ja slobodan, ona neverna"

Dragana Mitar i Vladimir Tomović suočili su se noćas u izolaciji, nakon što je ona juče priznala da voli Edisa Fetića, a da se sa Tomovićem samo igrala.

- Rekla si: "Izvini, Vladimire, ja sam se igrala". Kao da me je nosorog posrao. Nisi rekla da ćeš da se sprdaš. Rekla si da je jedini muškarac kog voliš u kući Edo, logično je da mene ne voliš... Prekinućemo mi kontakt. Je l' istina da si mu nekad rekla: "Od mene pokušavaš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da napraviš k*rvu"? Dobro, ne moraš da mi odgovoriš. Je l' istina da te nervira kad ti je od jutra do mraka oko glave? Je l' istina da si nesrećna? Je l' istina da igraš igru sa nekim muškarcem u kući? Je l' taj muškarac ima čemu da se nada? Je l' treba da bude strpljiv? Je l' istina da se svaki put nasmeješ kad ja nešto lupim? Je l' si noćas lagala - ispitivao ju je Tomović.

- Je l' ovo neki kviz? Šta da ti kažem - rekla je Dragana

- Je l' si slagala ko se bolje ljubi? - pitao je Vladimir.

- Ne - odgovorila je ona.

- Hoćeš da mi obećaš nešto? Danas je peti dan tvog rijalitija. Hoćeš da mi obećaš da ćeš paziti kako se ponašaš i da nećeš više biti kažnjena ni jednom... Ja slobodan, ona neverna. Hoćemo sutra da slušamo emisiju iz izolacije, poslednji put ti i ja - rekao je Tomović.

Evo kako je ovo izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

"VLADA RATNO STANJE" Grad bruji o RASKIDU Rade Manojlović i Harisa - pevačica otkrila celu ISTINU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.