OD LEPE ŽENE DO ČUDOVIŠTA Isplivalo kako je Tamara Đurić izgledala pre operacija - razlika je neverovatna! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 20:46

"OD LEPE ŽENE DO ČUDOVIŠTA" Isplivalo kako je Tamara Đurić izgledala pre operacija - razlika je neverovatna! (FOTO)

Pljušte komentari ispod objave!

Starleta i bivša rijaliti učesnica, Tamara Đurić nedavno je imala nekoliko estetskih operacija kojima je u potpunosti promenila lični opis.

Ona se zbog ovoga našla na meti osuda i uvreda, a kako nikome ne ćuti nikada, Tamara je podelila svoje snimke na kojima se vidi kako je izgledala odmah nakon operacije.

- E, bila sam i ružnija. Pre 13 dana - napisala je ona.

Tamara je u emisiji ''Amidži šou'' >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << progovorila o komentarima koje dobija, kao i o operacijama kojima se redovno podvrgava.

- Da li sam nakaza? Kažu mi da izgledam i kao Avatar. Tvoj studio je prošle godine bio jako lep, ali si ga promenio. Nova godina, novi studio. Ja nisam promenila pol, zar ne? Idu godine, problemi, i malo sam samo korigovala. Kad sam ja u pitanju, postoji granica. Izgledam isto kao nekada. Ali generalno gubi se granica u svemu. Plastična hirurgija je jedan vid zavisnosti. Savetujem ženama da bolje ne kreću sa tim. To i jeste moj jedini porok, ako mogu tako da ga nazovem. Sve što je lepo, to je u redu. Dešava se da žene izgube kompas. Ja po svom mišljenju nisam preterala i ovo je ono knap - istakla je Tamara, a nedavno se na društvenim mrežama pojavila fotografija na kojoj se vidi kako je Đurićeva izgledala pre svih estetskih korekcija, a komentari ispod ove objave su se samo.

A post shared by ⬆⬆🔝Zapratite🔝⬆⬆ (@srbija_showbizz)

"Od lepe žene do čudovišta!", "Ovo treba zabraniti!", "Kao sedište od bicikle", bili su samo neki od komentara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.