OD KADA STE SE USELILI U ZADRUGU... Važno saopštenje produkcije - Veliki šef se obratio učesnicima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023, 14:40

"OD KADA STE SE USELILI U ZADRUGU..." Važno saopštenje produkcije - Veliki šef se obratio učesnicima (VIDEO)

Saslušali su pismo u tišini!

Produkcija rijalitija "Zadruga" najavila je kraj šeste sezone za 8. jun.

Zadrugari još uvek ni ne slute kada izlaze iz Bele kuće, a Veliki šef poslao je pismo učesnicima, kako bi im zadao još jedan zadatak.

- Dragi zadrugari, od kada ste se uselili u "Zadrugu", pa sve do danas, često polemišete o tome ko vas iritira. Neka svako od vas navede i obrazloži tri zadrugara koji vas iritiraju. - pisalo je u pismu.

Detaljnije u nastavku teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"CRNI FILIPE, ŠTA UČINI OD SEBE, JADO?!" Šok akcija zadrugara uzdrmala javnost, za sve KRIVE ALEKS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023

Ni majka ga ne bi prepoznala!..Superfinale šeste sezone rijalitija "Zadruga" zakazano je za 8. jun. Međutim, stanovnici imanja u Šimanovcima još uvek ne znaju da će kroz 10 dana svemu doći kraj...Filip Car je rešio da se promeni imidž, kao da sluti da će morati da se uskoro sredi za gala noć. Sudeći...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

HITNO POSLATO NOVO PISMO PRODUKCIJE: Nakon nekoliko diskvalifikacija, zadrugare zatreslo ovo saopštenje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2023, 13:03

Saznajte o čemu se radi!..Ostalo je još deset dana do velikog finala šeste sezone "Zadruge", a nakon nekoliko diskvalifikacija koje su se dogodile u poslednjih nekoliko dana, Veliki šef je ponovo poslao važno pismo na adresu Bele kuće...Zadrugari su se odmah okupili oko crnog stola, u želji da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.