OD JUTROS 3 DISKVALIFIKACIJE! Anđela umislila pobednicu pa pretila produkciji - izgubila i OBRAZ i 50.000 EVRA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023, 12:47

OD JUTROS 3 DISKVALIFIKACIJE! Anđela umislila pobednicu pa pretila produkciji - izgubila i OBRAZ i 50.000 EVRA!

Crno jutro zadesilo je imanje u Šimanovcima...

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić, kao što je poznato, diskvalifikovani su iz daljeg takmičenja i neće moći da se bore za glavnu nagradu i tituli pobednika "Zadruge 6".

Zbog divljačkog ponašanja i jedno i drugo su najstrože sankcionisani. Mnogi su ovu vest dočekali sa oduševljenjem i počeli su da likuju nad ovakvim ishodom.

- Ili k*rva ili ja idem kući! Birajte ko vam je bitniji - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pretila je Anđela Đuričić po imanju u Šimanovcima i pokušavala da ucenjuje produkciju, nakon što je krvnički čupala i vukla po podu Maju Marinković.

Međutim, kako je Veliki šef i sam podvukao i istakao, ni najmanje kršenje pravila više se neće tolerisati, te je zbog toga doneta odluka da Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić budu diskvalifikovani. Zvezdan je takođe imao epizode divljanja po spavaćoj sobi i to sa motkom.

Podsetimo, pre nekoliko sati, "Zadrugu 6" zauvek je napustila i Aleksandra Momčilović Sana, te u ukupnom zbiru, samo za ovo jutro su se desile 3 diskvalifikacije.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

A post shared by @samo.realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.