OD JESENI PONOVO NA EKRANIMA? Anđela Đuričić otkrila dugo čuvanu tajno, a mislila je da su joj vrata zatvorena!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2023, 15:47

OD JESENI PONOVO NA EKRANIMA? Anđela Đuričić otkrila dugo čuvanu tajno, a mislila je da su joj vrata zatvorena!

Mnogi će ovo dočekati sa oduševljenjem!

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić, otkako su diskvalifikovani iz "Zadruge 6" ne prestaju da pune novinske članke i privlače pažnju fanova i medija gde god da se pojave i šta god da urade. Ovog puta su otvorili vrata svog doma, što će verujemo interesovati mnoge.

Gostujući u jednoj emisiji, Anđela je otkrila kako se nosi sa ljubomornim ispadima i hejt komentarima, ali i šta će raditi nakon svih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovih dešavanja.

Anđela je na pitanje voditelja, da li bi uspela da se snađe u voditeljskim vodama imala spreman odgovor.

- Snašla bih se kao voditeljka, dosta sam elokventna i posvećena, tako da ako bude nešto na tu temu, obavestiću vas - rekla je Anđela.

Otkrila je i šta misli o međuljudskim odnosima i onima koji su na nju ljubomorni.

- Bavim se isključivo svojim životom i srećna sam i zadovoljna. Ko hoće da se bavi sa mnom, ko nema preča posla neka se bavi - zaključila je Anđela.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.