OD INVALIDA SI PROSIO PARE ZA STANIJIN PRSTEN! Starletin oženjeni bivši verenik napravio KARAMBOL

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2023, 17:54

"OD INVALIDA SI PROSIO PARE ZA STANIJIN PRSTEN!" Starletin oženjeni bivši verenik napravio KARAMBOL

Navodno je isti taj prsten dobio u glavu!

Portal "Republika" juče je stupio u kontakt sa Markom Markovićem, koji je dao prvu izjavu o skandalu njegove bivše devojke, starlete Stanije Dobrojević.

Marko je otkrio šta misli o tome što se Stanija verila za Asmina Durdžića, supruga takmičarke "Elite" Aneli Ahmić, a potom i raskinula sa njim.

- Što se tiče te situacije, nisam baš najbolje ispratio. Kao što znate, Stanija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ja smo bili tri godine zajedno, imali smo lepu i normalnu vezu. Što se Stanije tiče, nemamo nikakvog kontakta, ali ovo koliko sam ispratio, čuli smo dve strane priče, niko ne zna šta je tu istina - započeo je Marko, pa dodao:

- Ali ko god da se umeša u nečiji brak, za to nema opravdanja nikakvog. Jer kako kažu, ne gradi se sreća na tuđoj nesreći - poručio je Marković za "Republiku".

Asmin se danas oglasio putem storija na društvenoj mreži Instagram i potkačio Marka.

- Go-go plesačica Marko Marković! I ti bi još malo popularnost preko bivše, nije ti dovoljno što ti je plaćala gaćice, ajfone, letovanja, zimovanja, sponzorušice mala! A tek što si od žene u invalidskim kolicima prosio pare da joj uzmeš verenički prsten, kojim te je Stanija gađala u tu glupu glavu!! Bolje se pokrij po ušima, p*derčiću - napisao je Asmin.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.