OD BOTOKSA NE MOŽE DA SE NASMEJE! Zadrugarka urnisala Žanu - prozivkama nikad kraja! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2023, 12:14

"OD BOTOKSA NE MOŽE DA SE NASMEJE!" Zadrugarka urnisala Žanu - prozivkama nikad kraja! (VIDEO)

Slađa nije imala reči hvale ni za njen odnos sa Markom!

Noćas su zadrugari imali zadatak da iznesu svoje mišljenje o Marku Stefanoviću i Ženi Đorđević i da izaberu koga žele da nominuju. Bilal Brajlović i Slađa Lazić nisu imali reči hvale za Žanu.

Mislim da si veliki manipulator i folirant. Ja danas ovde stojim, a Žana sedi i gleda sa takvim čarom u očima kako je Valentina uspela da spusti Janjuša. Mislim da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Marka voza, kao maženje i grljenje ali nije to ništa. Veoma mi je interesantna, ume da kaže nešto pametno i glupo. Što se tiče Marka, on je meni top. Poslaću Žanu, ostavljam Marka - rekao je Bilal, a zatim je Slađa iznela svoje mišljenje:

Tebe su svi u kući gotivili, ali ne znam šta se desilo. Ne moraš da se ubacuješ svima u izlaganje. Janjuša pogotovu prekida, nije mu dala da priča. Ti si fejk, gledaš u ogledalo da bi mrštila facu. Nikada se nisi nasmejala, Žana od botoksa ne može da se nasmeje. Ne možeš da budeš sa Markom, ne ide uz tebe, bacićeš ga. Istakla se tako što ju je istakla Sanja Grujić, Sanja nisi trebala da joj daješ na značaju. Zamerila bih joj što ne skida šminku. Marko Stefanović, on je mene juče bio nešto uvredio, i ako možeš budi stabilniji. Šaljem Žaklinu, Žakulicu, Marka ostavlajm - rekla je Slađa.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.