OČEKUJE NJIHOVO POMIRENJE PRED KRAJ RIJALITIJA: Dejan Dragojević siguran da će se oni opet spojiti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 01:31

OČEKUJE NJIHOVO POMIRENJE PRED KRAJ RIJALITIJA: Dejan Dragojević siguran da će se oni opet spojiti!

Iskreno progovorio o vezama!

Voditeljka Dušica Jakovljević pitala je svog večerašnjeg gosta, Dejana Dragojevića, da prokomentariše odnos Maje Marinković i Zvezdana Slavnića, koji je kratko trajao.

- Delovalo mi je da će biti, Maja je samo čekala - počeo je on, pa nastavio:

- Ona ide lagano kroz kuću, nasmeje se, ima čudan pristup - interesantno glupa. Pogledaj u rijalitiju nije samo pogled, pecaju se i vrebaju, deluje da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brzo, a traje. Znao sam da će Maju da prođe, bilo joj je interesantno. Mislim da će Zvezdan da izađe sam, odnos će biti baziran na poštovanju, uspomene, stvari su verovatno kod je, moraju da se susretnu i biće svesni stvarnosti... - rekao je on, pa dodao:

- Jako je bitno da psomatraš ko se gleda, ako se pogledaju u oči jednom, drugi put, oni su već zajedno, a onda bude: "Odakle sad Maja i Zvezdan?" Krato je trajalo i to se oseti, Maja naleti, a pred kraj rijalitija će da se vrati kod Filipa. To se već dešavalo i to je sled događaja, koje je kao učesnik, pretpostavljam da mogu da budu - govorio je Dejan.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.