OČAJNO ŽELI U ZADRUGU 7! Miljana Popović ubeđivala sve da je ZANIMLJIVA ZA RIJALITI, pa otkrila razlog zašto je pala u drugi plan

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2023, 08:55

OČAJNO ŽELI U ZADRUGU 7! Miljana Popović ubeđivala sve da je ZANIMLJIVA ZA RIJALITI, pa otkrila razlog zašto je pala u drugi plan

Po svaku cenu želi da uđe!

Tokom emisije "Narod pita" bivša zadrugarka i glumica Miljana Popović iznela je svoje nezadovoljstvo što njene aktivnosti nakon završetka rijalitija nisu završile n aportalima kao što je slučaj kod drugih učesnica koje pune naslovnice.

Naime, ona je ubeđivala da je ona gledaocima zanimljiva, ali da je pala u drugi plan u rijalitiju, jer nije imala dečka.

- Bila sam malo na odmoru i objavila dve, tri fotografije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u kupaćem i moji verni pratioci na instagramu su ga ispratili, portali nisu napraviili vest i uskratili su čitaoce. Gledali su oni moj ulazak i najavu, Dušici sam recitovala poeziju i videli su da vredim i narod voli i poštuje prave vrednosti. Ja kao takva sam nekima mogla da budem favorit i zato su krenuli da me gaze, da mi duh slome - rekla je Miljana.

- Ja sam Ivana molio da te ne dira, ali ne može on da te zaustavi da kažeš šta misliš - rekao je Mića.

- Diskreditovao me je i degradirao, postala sam sprdnja. Filip Car drži izlaganje pola sata i onda je komentator, pa pusti mene da obrazložim - rekla je Miljana.

- Nametni sebe, a ne ti si se predala peti dan - rekao je Mića.

- Ja nisam imala ,momka unutra i mene niko nije branio - rekla je Miljana.

- Je l' ti krivo što nisi došla do izražaja zbog drugih devojaka? - pitala je voditeljka

- Ne mislim da druge devojke mogu da ponude nešto viiše, nego su se neke druge stvari potencirale. Ponosna sam što nisam uradila ništa zbog čega bih se stidela ni ja ni moja porodica - rekla je Miljana.

- Da si ti gledaocima zanimljiva misliš li da neko ne bi tebe podizao za reč i ulazio u tvoje klipove? - pitala je voditeljka

- Moj klip sa Zadrugovizije i iz zatvora ima mnogo pregleda. Bila sam im ja interesantna - rekla je Miljana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.