OČAJNA DOMAĆICA VANESA PARADI!

Izvor: Kurir, 15.Sep.2011, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OČAJNA DOMAĆICA VANESA PARADI!

Tu ni Džoni Dep ne pomaže! Francuska pevačica i glumica Vanesa Paradi pojavila se u utorak uveče na festivalu u Torontu povodom premijere filma „Cafe de flore“, u kojem igra jednu od glavnih uloga.

Tu ni Džoni Dep ne pomaže!

Francuska pevačica i glumica Vanesa Paradi pojavila se u utorak uveče na festivalu u Torontu povodom premijere filma „Cafe de flore“, u kojem igra jednu od glavnih uloga.

Međutim, supruga Džonija Depa, na čemu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << joj zavide milioni žena, nije baš zablistala na crvenom tepihu. Delovala je umorno i iscrpljeno. Da li zato što joj je već 39 godina ili što je dugo nije bilo u javnosti, tek Vanesu smo zapamtili u mnogo boljem izdanju.

Dobro, to se dešava. Bitno je da nam je Džoni s godinama sve bolji.

Dva puta na crvenom tepihu

Vanesa Paradi na filmskom festivalu u Torontu pojavila na crvenom tepihu čak dva puta.

Prvi put 10. septembra povodom premijere animiranog filma „Čudovište u Parizu“ i preksinoć zbog već pomenutog igranog ostvarenja „Cafe de flore“.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.