OBUČEM TANGA KUPAĆI, A BAKE I DEKE ZEVAJU Stanija pokazala novi stan, NAJSKUPLJI je u Majamiju, EVO i zašto

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 21:13

"OBUČEM TANGA KUPAĆI, A BAKE I DEKE ZEVAJU" Stanija pokazala novi stan, NAJSKUPLJI je u Majamiju, EVO i zašto

Sada rijaliti zvezda ima pravu malu oazu u sred Amerike.

Staniju Dobrojević je prošle godine, povratkom u Ameriku, tačnije u Nju Džerzi, dočekao totalni šok. Naime, kuća u kojoj je živela bila je prodata, dok su njene stvari bile sklonjene i smeštene po skladištima - i to sve bez njenog znanja.

Međutim, rijaliti zvezdi je to samo dalo podsticaj da potraži novi i bolji dom. Može se videti da je u tome i uspela.

Stanija se danas na svom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Instagram profilu pohvalila fotografijama luks nekretnine koju sada naziva svojim domom. Luksuzan i moderan stan sa pogledom od kog zastaje dah, obogaćen sa dva bazena, salom za sastanke, teretanom i, sigurno, još mnogo toga.

- Pogled iz novog stan - napisala je rijaliti zvezda.

- Sve se nalazi u zgradi, ne moram da izlazim iz nje! Nova gradnja i sve mladi ljudi! Trenutno gde živim je prelepo, ali oko mene sve penzioneri. Nisam ni ja mladunče, ali obučem tanga kupaći, a bake i deke zevaju no no... Idem u urbaniji deo - šaljivo je napisala Stanija.

- Novi početak od nule! Plašila sam se dolaska u SAD! Kuća u kojoj sam živela svih ovih godina je prodata! Mislila sam drmnuće me nostalgija, kad ono ništa! Sada idem po svoje stvari u ovim skladištima - rekla je.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.