OBRT: Luna U PROGRAMU UŽIVO saznala da ju je ANABELA BLOKIRALA na mrežama: Ne želi više da me vidi...

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2020, 00:16

OBRT: Luna U PROGRAMU UŽIVO saznala da ju je ANABELA BLOKIRALA na mrežama: "Ne želi više da me vidi..."

U šoku!

Luna Đogani i Marko Miljković, odmah po povratku u Beograd, došli su pravo u emisiju ''Zadruga - Narod pita" da se suoče sa svim pitanjima naših gledalaca. Ne postoji bolji način za povratak u realnost!

- Sutra opet odlazimo, nastavljamo tamo gde smo stali, treba mi još odmora - rekla je Luna na početku emisije.

Da, tako je, neka vrsta rehabilitacije. Ne znači da ćemo se potpuno distancirati, samo nećemo biti toliko pristupačni, treba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nam mir - dodao je Marko.

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Jul 20, 2020 at 8:19am PDT

Luna je promenila broj, sve što ti treba, ide preko mog dečka Marka Miljkovića. On radi intervjue, daje izjave, sve - otkrila je Luna.

Prva tema, koja je sigurno sve interesovala, jeste odnos sa majkom Anabelom Atijas i zašto je došlo do toga da se otprate.

Ja sam to saznala preko portala Pink.rs, nisam ni videla, tako da je istina da sam ja blokirana od strane nje. Pravi razlog ne znam, jesam se iznenadila. Ne znam šta to znači, verovatno joj prija da ne gleda moje slike. Očigledno tu još ništa nije rešeno. Ne čujemo se i nemamo nikakav kontakt. Samo se sa Ninom čujem. Teško mi je i žao mi je - otkrila je Luna.

- Kako komentarišeš to što tvoja majka prati i dalje neke tvoje fan grupe, a tebe ne? - pitao je Darko.

- Okej mi je to, sve te grupe koje ne vređaju i pljuju nekoga, to je moja podrška, godinama me prate i vole - odgovorila je Đoganijeva.

A post shared by Anabela Atijas (@jednajeanabela) on Jul 15, 2020 at 1:53pm PDT

- Luna je bolja nego u Zadruzi, ne znam šta joj se tamo desi. Nije istina da ja imam ikakve veze sa ovakvim trenutnim odnosom majke i ćerke, ne može niko njih ni da razdvoji, niti iko ima tu nameru. Gnusne su to stvari! - rekao je Marko.

- Ne zameram joj ništa, nisam stigla sa njom da pričam ni posle one emisije, samo je otišla. - završila je Luna.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.