OBRT: Holivudski zavodnik Bred Pit PONOVO slomio srce Dženifer Aniston?! ONA je razlog! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 20:14

OBRT: Holivudski zavodnik Bred Pit PONOVO slomio srce Dženifer Aniston?! ONA je razlog! (FOTO)

Ponovo u ljubavnom trouglu.

Već mesecima spekuliše se da odnos Breda Pita i Dženifer Aniston prelazi granice prijateljstva, a čitali smo različite teorije: da su u vezi, da su se tajno venčali, da će se tek venčati, da zajedno provode samoizolaciju...

Објава коју дели jenn and brad 💞/2.5k (@aniston_pitt) дана 9. Мар 2020. у 1:49 PDT

Par se još uvek nije oglasio ovim povodom, ali ono što se sigurno zna jeste da je 18. aprila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << glumica Alaja Šoket, za koju se od jeseni piše da je devojka Breda Pita, boravila u kući oskarovca a navodno je tu provela noć.

- Bred i Alaja su praktično nerazdvojni proteklih nedelja, mnogo je ozbiljnije nego što iko misli. I ako on izabere nju, Džen će biti skrhana. - tvrdi izvor blizak glumcu za "In Touch Weekly".

Sudeći po ovom izvoru, Bred i Alaja su najpre bili samo prijatelji jer dele interesovanja i ljubav prema umetnosti, ali vreme koje su provodili zajedno učinilo je svoje i emocije su "proradile".

Објава коју дели OuLuLi: Arabs In Arts & Media (@oululiny) дана 1. Феб 2020. у 7:39 PST

- Bred ne može da veruje da je pronašao nekoga ko je tako pametan, prizeman, normalan, šašav i duhovit. Stalno ga iznenađuje i uvek uspeva da ga nasmeje - ističe izvor.

Izvor je dodao da, pored toga što često razgovaraju o umetnosti, arhitekturi i filmovima, Pit "voli njenu lepotu, i spoljašnju i unutrašnju", a najvažnije je to što nema nameru da ga na bilo koji način menja, niti je zanima holivudski život.

Navodno, Dženifer Aniston smeta što Bred provodi toliko vremena s mlađom koleginicom.

Објава коју дели Gizli Kalmasın Mag (@gizlikalmasinmag) дана 20. Нов 2019. у 12:57 PST

- Naravno, svesna je da on provodi vreme s Alajom - ističe izvor i dodaje:

 - Ona možda jeste savršena "devojka iz susedstva", ali oni koji su bliski s Bredom znaju da su neobične i kul devojke kao Alaja i Anđelina njegov tip.

Kako piše portal "New Idea", Bred trenutno "vaga" između bivše supruge i mlade glumice i pokušava da odluči kojim će putem poći.

BUJNE GRUDI U PRVOM PLANU! Ceca se opustila kraj bazena, VRELIM snimkom raspametila muškarce! (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.