OBRNULA IGRICU: Helga zabola nos tamo gde NE SME - zadire u NAJMRAČNIJE ODAJE Zvezdanovog bića! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 13:52

OBRNULA IGRICU: Helga zabola nos tamo gde NE SME - zadire u NAJMRAČNIJE ODAJE Zvezdanovog bića! (FOTO)

Bez pardona, navalila kao nikad do sada!

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić svoje vreme provode u izolaciji gde spavaju i uživaju jedno u drugom. Tokom ranih jutarnjih časova, zadrugarka se probudila, dok joj je dragi uveliko spavao i onda se odlučila na šok potez.

Poznatoi je kako Helga uživa u raznim igrarijama i poseduje dijapazon fetiša, te nije odolela da jedan od pomenutih ponovo ispolji.

Ona je na kratko izašla iz izolacije i kada se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vratila, legla je u krevet kraj Zvezdana, da bi potom uradila nešto neočekivano.

Popila je malo vode, da bi potom krenula da ljubi njegove ruke, nadlakticu, a po svemu sudeći i pazuh, da bi ga potom poljubila u usta i legla da spava.

Brojne gledaoce Anđela je šokirala kada je pokazala fascinaciju prema Zvezdanovim stopalima, a po svemu sudeći, voli svaki pedalj njegovog tela, a komentari su se samo nizali.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.