OBRISALA STORI! ANĐEO! Luna Đogani OBJAVILA poruku,  TAGOVALA Stefana Živojinovića, a onda USLEDILO OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2020, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBRISALA STORI! ANĐEO! Luna Đogani OBJAVILA poruku, TAGOVALA Stefana Živojinovića, a onda USLEDILO OVO!

Predomislila se!

Luna Đogani je nakon raskida sa Markom Miljkovićem nastavila dalje sa svojim životom. Iako, mnogi pokušavaju da uhvate suzu na njenom licu, ona se trudi kako kaže da ostane jaka i da ne pokazuje emocije. Sinoć je ona bila gost na rođendanu svoje drugarice u jednom klubu.

Đoganijeva je veče provela slaveći rođendan ove drugarice uglavnom u ženskom društvu. Iako na vidiku nije bilo muškog društva, mi smo zapazili jedan detalj. Goste je zabavljao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Stefan Živojinović, a Luna je iskoristila priliku da na svom Instagram stroriju izrazi divljenje prema njemu. Ona je objavila njegovu fotografiju dok je pevao uz komentar "Rodila si anđela" a tagovala je Lepu Brenu.

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Jan 6, 2020 at 3:06pm PST

Ipak, ovaj stori se nije dugo zadržao na njenom profilu i brzo ga je obrisala. Da li je smatrala da je to ipak neprimereno ili je dobijala komentare zbog ovoga? Ostaće napoznato.

BLAMČINA VEKA Kupio najveći i najskuplji šampanjac, a onda - KATASTROFA! Smejao mu se ceo klub (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.