OBRATILA MU SE PORODICA PRED KRAJ RIJALITIJA - Zadrugaru stiglo pismo, nakon ovih reči završio u suzama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2023, 18:16

OBRATILA MU SE PORODICA PRED KRAJ RIJALITIJA - Zadrugaru stiglo pismo, nakon ovih reči završio u suzama!

Pred svima zaplakao!

Pevač i rijaliti učesnik, Mikica Bojanić je u suzama čitao čestitke koje je dobio za rođendan, a Ivan Marinković mu je pomagao.

- Ljubavi moja srećan ti rođendan i petnaestogodišnjica braka - pročitao je na početku Mikica, pa nastavio:

- Ponosna sam na tebe, uz tvoj osmeh sam se i ja nasmejala, uz nervozu i ja iznervirala. Uz svaku suzu koju si pustio i ja sam sa tobom. Zajedno smo dosta borbe životne prolazili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i borićemo se. Mnogo mi fališ, tvoja žena - čitao je Mikica.

- Hvala ljubavi, zaboravio sam na godišnjicu - smejao se Mikica.

- Tata srećan ti rođendan, volim te mnogo i endostaješ. Još malo kraj i ide gas. Preuzeo sam te u svoje ruke, uzimam te i dovodim u red, teretana. Ima mnogo novosti, a Anđelina je našla dečka - čitao je Mikica.

- Dragi moj sine srećan ti rođendan i sve ono što majka može da poželi sinu, želim ti od srca. Uskoro se vidimo pa ćemo se ispričati kad dođeš kući. Poseban pozdrav zadrugarima sa kojima se družiš - pročitao je Mikica.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.