OBRADOVAĆE SE MNOGE DEVOJKE! Luka Raco ponovo SLOBODAN! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2021, 22:31

OBRADOVAĆE SE MNOGE DEVOJKE! Luka Raco ponovo SLOBODAN! (FOTO)

Popularni glumac raskinuo sa devojkom!

Luka Raco i Vanja Marković nedavno su stavili tačku na svoju ljubav, a od tada, glumac je osim poslu – veoma posvećen i sportu. Tako, naime, podnosi raskid i to preporučuje svima, dok o detaljima razlaza, međutim, nikako ne želi javno da govori, iz poštovanja.

- Nema potrebe više komentarisati u medijima nešto što je iza nas, poštovaću privatnost i moju, a i njenu - naglasio je Raco, pa je na pitanje kako podnosi raskid >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odgovorio:

- Sport je dobro rešenje za sve, to bih svima savetovao, a što se mene lično tiče, trudim se da uvek gledam ispred sebe, a ne iza. Kada se bavimo javnim poslom neminovno je da će neka veza dospeti u medije hteli to mi ili ne, ali mislim da ne treba preterivati. Sve je to deo našeg posla i trudimo se da baratamo sa tim na najbolji mogući način – zaključuje on.

Titula zavodnika mu nimalo ne smeta

Luka napominje da mu uvek prijaju komplimenti kao i tvrdnje da je jedan od većih zavodnika na glumačkoj sceni.

- Komplimenti uvek prijaju, hvala svakom ko širi takve informacije. Nemam šta više da dodam – nasmejao se on.

Objavu dijeli Luka Raco (@luka_raco)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.