OBRAĆA TI SE BIVŠA DEVOJKA Vuk Mob DIVLJAO, VREĐAO I PSOVAO zadrugare, Tara ga urnisala (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2020, 18:54

"OBRAĆA TI SE BIVŠA DEVOJKA" Vuk Mob DIVLJAO, VREĐAO I PSOVAO zadrugare, Tara ga urnisala (VIDEO)

Haos za crnim stolom!

Vladimir Tomović ubedio je Taru Simov da skoči na crni sto i obrati se zadrugarima, ali Vuk Mob nije to dozvoljvao. Tomović je poručio da mu se obraća bivša devojka, odnosno Tara.

- Vuče, bivša devojka ti se obraća - vikao je Tomović.

- Vladimir mi je rekao da ustanem i budem konkretna ko mi se sviđa, meni se sviđa Đorđe! - povikala je Tara.

- Vi ste rijaliti dno dna! Vi nemate emocije, nemate duše, vodite se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rijalitijem i zato ćete izaći kao nula! Ja ću da izađem sa parama, gde me čekaju žena i dete! Od kad ti se sviđa Đole? Ne, od kada ti je Ermina rekla da su fanovi za tebe i njega! Pre deset dana je rekla da si nakaza i retard! - urlao je Vuk Mob.

- Ja sam sve to rekla Đoletu, da mi je Ermina prišla i rekla da budemo zajedno da imamo zajedničke fanove - potvrdila je Tara.

- Da mi je dan, da sačekam da me izbace odavde, apelujem da me izbace odavde, da oči moje ne vide 90% ljudi odavde, da se ja vratim u moj primitivni svet, gde je ljubav ljubav, gde je prijateljstvo prijateljstvo, j*bem li vam majku! J*bite se, radite šta hoćete, j*bam vas ja sve - urlao je Vuk.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.