OBOŽAVATELJKA POKLANJA DALILI STAN! Pojavila se u emisiji, daće joj KLJUČEVE pod jednim uslovom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2022, 18:51

OBOŽAVATELJKA POKLANJA DALILI STAN! Pojavila se u emisiji, daće joj KLJUČEVE pod jednim uslovom!

Nije svesna kakve fanove ima.

Rijaliti program Zadruga se privodi kraju, a zadrugari se bore za nagradu od 50.000 evra, a Dalili Dragojević fanovi spremaju iznenađenje nakon izlaska iz rijalitija.

Naime, Dalila je došla u centar medijske pažnje nakon što je supruga Dejana Dragojevića prevarila sa Filipom Carem.

Koliko su fanovi ostrašćeni govori i činjenica da se jedna gospođa uključila u emisiju "Pitam za druga" i izjavila da, iako njen favorit >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dalila ne pobedi, ona će joj ostaviti jednoiposoban stan na Banovom brdu.

- Imam jednoiposoban stan na Banovom brdu, i pobedila ona ili ne pobedila, završne večeri, zovem vas lično - tebe Panda, tvoju televiziju i taj stan što imam prepisaću ga Dalili. Ako on ostane sa njom biće pola njemu pola njoj, ako ne ostane sa njom stan prepisujem Dalili - rekla je gledateljka u uključenju zbog čega se voditelj našao u čudu: "Prepišite meni stan, kakva Dalila"

pic.twitter.com/mWulRLJneQ

— zoranceran (@zoranceran2) July 1, 2022

BONUS VIDEO:

Milan pred finale Zadruge 5 otkrio sramne detalje koje je produkcija skrivala

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.