OBOŽAVAOCI ODUŠEVLJENI! Kim Kardašijan u novom, VIŠEMILIONSKOM BIZNISU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2020, 13:29

OBOŽAVAOCI ODUŠEVLJENI! Kim Kardašijan u novom, VIŠEMILIONSKOM BIZNISU! (FOTO)

Najpoznatija starleta na svetu, sprema projekat vredan stotine miliona funti!

Čuvena Kim Kardašijan već je zaradila neverovatnu sumu novca, ali izgleda da ne namerava da stane, iako je objavila da se njen popularni rijaliti više neće emitovati. Strani mediji prenose da će uskoro potpisati ugovor sa striming servisom – „Epl TV Plus”.

Izvori tvrde da „Epl” godinama prati njen rad, a nedavno su joj ponudili ugovor koji se ne propušta.

– „Epl” >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << želi da sklopi ugovor sa Kim pre nego što to učini neki drugi striming konkurent. Znaju da ima ogromnu bazu obožavalaca u SAD i Velikoj Britaniji i mogli bi da unesu revolucionarni pomak u položaju „Epl TV-a” među „Netfliksom” i „Dizni Plusom” – rekao je izvor.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Sep 22, 2020 at 4:56pm PDT

„Epl” veruje da samo Kim vredi 270 miliona funti. Do sada je zarađivala oko 4,5 miliona po sezoni.

– Kim želi da stvori svetsku striming emisiju sa „Eplom” ili „Netfliksom” nakon završetka rijalitija. Netfliks je takođe zainteresovan za razgovor sa njom, tako da ona ima mogućnost izbora – dodao je izvor.

Brojni obožavaoci oduševljeni su ovom vešću, s obzirom na to da postoji mogućnost da će svaki korak omiljene rijaliti zvezde ponovo moći da se prati na malim ekranima.

ISPOVEST NAKON HAPŠENJA SA 30 GRAMA HEROINA! Bane Vidaković pokušao da se opravda: "ŽAO mi je što..." (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.