OBOŽAVALI ste ga u Porodičnom blagu, a evo kako DANAS mali Beban izgleda i šta radi! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2017, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBOŽAVALI ste ga u Porodičnom blagu, a evo kako DANAS mali Beban izgleda i šta radi! (VIDEO)

Ogromna promena, u svakom smislu!

Glumac Vukašin Marković ostaće upamćen kao simpatični dečak Beban iz serije "Porodično blago", a brojne reprize su učinile da nam, između ostalih, ni njegov lik nikako ne izbledi.

MAJČINSTVO JE PROMENILO: Jovana Joksimović prvi put u javnosti nakon porođaja, da li je prepoznajete?

Prošlo je, međutim, mnogo godina, i dosta toga se promenilo u Vukašinovom životu. Kao prvo - ni on se, poput mnoge dece koja su zablistala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pred kamerama, ne bavi glumom, i to odavno.

Poginuo u 28. godini! Njegova smrt je potresla region, a tragedija ga je ispratila! (FOTO)

Marković je, međutim, ostao u sferi umetnosti, i to je dobro poznato onima koji prate urbanu muzičku scenu Srbije. Ta populacija zna i da sada Vukašin izgleda znatno drugačije u odnosu na to kad je bio Beban.

Gotovo da je - neprepoznatljiv.

Marković je dugo sarađivao, u raznim varijantama, sa Nemanjom Kojićem Kojotom, učestvovao i u raznim drugim projektima, a poslednjih godina je posvećen radu u grupi Irie FM. Njihov prvi singl "Kliziš" doživeo je veliki uspeh, kao i, pre nekoliko meseci, pesma "Putevi".

Vukašin je ovih dana u centru pažnje i zbog gostovanja u emisiji "Nikad nije kasno". gde je, sa sestrom Katarinom, bodrio majku Ljiljanu. Radovali su se, pošto je prišla u naredni krug.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PRVI PUT U JAVNOSTI: Evo kako Jovana izgleda nakon porođaja (FOTO)

Izvor: RTV Pink, 02.Nov.2017, 15:11

Jovana Joksimović po prvi put u javnosti nakon porođaja

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.