OBOŽAVALI SU JE MILIONI: Pevačica umrla u 46. godini - zbog psihičkih problema se POVUKLA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2021, 14:16

OBOŽAVALI SU JE MILIONI: Pevačica umrla u 46. godini - zbog psihičkih problema se POVUKLA! (FOTO)

Slava joj nije prijala.

Barbi Keli, članica jednog od najpopularnijih bendova 90-ih godina prošlog veka, "Keli femili", "The Kelly Family", preminula je u 46. godini.

Objavljeno je to na zvaničnom Instagram profilu benda.

"Naša voljena sestra Barbi preminula je posle kratke bolesti. Jako će nam nedostajati i nosićemo je u srcima i sećanju zauvek", pisalo je u objavi, a u preko 1.800 komentara fanovi su izrazili svoje žaljenje zbog smrti muzičarke
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Barbi je početkom 2000-ih napustila bend zbog psihičkih problema koje je uzrokovala planetarna slava s kojom Barbi nije znala da se nosi, rekao je tada njen brat Džimi, a tih godina je preminuo i njihov otac Danijel Keli, koji je bio glava benda.

Iako je svoju muzičku karijeru započeo još u 1970-im godinama, slavu i svetsku popularnost "The Kelly Family" stekao je tek dvadesetak godina kasnije. Anđela, Patrisija, Pedi, Barbi, Mejt, Keti, Džimi i Džoi snimili su brojne hitove, a kao jedan od najbitnijih albuma izdvaja se "Over The Hump" iz 1994. godine, koji se u Evropi prodao u 4,5 miliona primeraka, od kojih je polovina prodata samo u Nemačkoj.

A post shared by Kelly Family (@thekellyfamilyofficial)

Njihovi religiozni stavovi i pesme katoličkom duhu očigledno su se jako svideli evropskoj publici, jer su 1995. godine u Beču održali koncert pred 250 hiljada ljudi.

Njihova karijera nije bila bez uspona i padova, pa su ih tako u jednom trenutku popularni nemački časopisi nazvali kultom i hodajućom kolekcijom polovne odeće, a često se u javnosti pričalo o tome kako je otac porodice, Danijel Keli, tiranin koji sve voli da drži pod kontrolom, a puno lepše reči za njega nije imao ni njegov sin Džimi, koji je u bendu svirao gitaru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.