OBOŽAVA NEDOZVOLJENE SUPSTANCE - Šokantno priznanje Gastoza: Volim da platim prodavačicu ljubavi, sponzorušu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 10:17

OBOŽAVA NEDOZVOLJENE SUPSTANCE - Šokantno priznanje Gastoza: "Volim da platim prodavačicu ljubavi, sponzorušu!"

"Moje usluge nemaju cenu, ja to džabe radim!"

Pobednik rijaliti formata "parovi" koji se emitovao na televiziji "Happy", Nenad Marinković Gastoz, gotovao je na televiziji "Hype".

Tom prilikom je pričao o svom burnom životu, a budući da se povukao iz medija, mnogi su zaboravili na njegovu duhoviost i govor bez dlake na jeziku, zbog čega je i pokupio velike simpatije puvlike koja ga je dovela do pobede u rijalitiju.

Poznat je po tome što živi "lud" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << život i veliki je hedonista. Kako kaže, uvek je u dugovima i nema problem da "plati devojke za usluge."

- Nenade, vezuju te za blud, razvrat, nemoral, lake žene, opijate, drogu, s*ks, alkohol, ti kada nekome kažeš Gastoz njemu pada sve to na pamet. Jesi li ti stvarno takav? - pitao ga je voditelj.

- A koje su to žene lakog morala, pa više verujem nekoj osobi koju platim, mislim nemam te manire, volim kada odem preko gde je to legalno i sve, da platiš sponzorušu, prodavačicu ljubavi to, nemam problem sa tim. Moje usluge nemaju cenu, ja to džabe radim - odgovorio je Nenad.

Na pitanje voditelja da li je policija upala u njegov stan zbog 50 grama kokaina, Gastoz se našao u čudu.

- To su gluposti. Policija me je privodila na trežnjenje, skidali su me sa granice, kanabis i tako to. Jedini sam tad bio u lovi, i da ne bi skidali sve, ja sam sebe prijavio - kazao je on, pa otkrio šta konzumira od opijata:

- Najviše koristim alkohol, obožavam marihuanu i travu. To je prelepo i kad bi svi to pušili, bilo bi mnogo drugačije. Ovo što ja pričam, nema neku težinu - ispričao je Gastoz ranije u emisiji "Pretres" na "HypeTV".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.