OBJAVOM SVE ZABRINULA! Zvezda serije Azbuka našeg života zadobila TEŽE POVREDE! Trpi nesnosne bolove...

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2023, 22:03

OBJAVOM SVE ZABRINULA! Zvezda serije "Azbuka našeg života" zadobila TEŽE POVREDE! Trpi nesnosne bolove...

Na teškim je mukama, a sledi joj dug period mirovanja!

Glumica Aleksandra Janković zabrinula je fanove poslednjim storijima na društvenoj mreži Instagram objavivši je da je teško povređena.

Na lančanim fotografijama jasno se vidi da su glumicine obe noge povređene - leva je do kolena u gipsu, a druga noga joj je umotana u predelu skočnog zgloba.

Kako prenose domaći mediji, glumica je doživela nezgodu u kući, a zbog nje je sada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čeka dug period oporavka.

Aleksandra je uprkos povredama i bolovima ostala pozitivna, te je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži podelila na kakavim je sada mukama.

Najpre je objavila sliku kako sada izgleda situacija dok vozi, zatim kako ista izgleda dok pije kafu, a na samom kraju, kako sve to izgleda dok čita.

Aleksandra Janković nedavno je proslavila svoj 51. rođendan, a svi se pitaju kada će ponovo prohodati i vratiti se brzom tempu snimajućih dana gde će publiku iznenaditi nekim novim filmskim ostvarenjem.

Nema sumnje da će svojim pozitivnim stavom definitivno ublažiti teskobu perioda koji je pred njom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.