OBJAVLJENA PREPISKA MILICE MITROVIĆ I ĐEDOVIĆA: Svima je zapao za oko ovaj detalj razgovora (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 15:46

OBJAVLJENA PREPISKA MILICE MITROVIĆ I ĐEDOVIĆA: Svima je zapao za oko ovaj detalj razgovora (FOTO)

A od septembra ide pravi šou!

Nakon što je produkcija "Zadruge 7" otkrila da voditelj Marko Đedović ulazi na imanje od septembra, na Instagramu je isplivala prepiska sa čelnicom Milicom Mitrović.

Oni su se dopisivali ispod fotografije Ane Radulović, koja je prošle noći vodila emisiju "Narod pita", a onda je Milica u komentarima najavila veliki ulazak Marka Đedovića u Elitu.

Podsetimo, Marko Đedović nakon uspešne sezone kao voditelj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rijalitija, odlučio je da ponovo zakorači na imanje u Šimanovcima, kako bi raskrinkao sve tajne učesnika. Poznat po tome da nema dlake na jeziku, nesumnjivo je da će ovo biti Đedovićeva sezona u punom sjaju.

Inače, Đedović se nedavno podvrgnuo operaciji nosa, budući da je imao devijaciju i probleme sa disanjem, te je odlučio da to reši pred sam ulazak u rijaliti.

Verujemo da će sloviti za glavnog favorita već na samom startu, te se od njega očekuje da već prvog dana napravi šou. A kako će se sve odvijati, postaje nam da vidimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.