OBJAVLJENA LJUBAVNA PREPISKA ANĐELE ĐURIČIĆ i FRANA PUJASA: Ovoliko nije ludovala ni za Zvezdanom

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2023, 17:44

OBJAVLJENA LJUBAVNA PREPISKA ANĐELE ĐURIČIĆ i FRANA PUJASA: Ovoliko nije ludovala ni za Zvezdanom

Sve potvrdio

Za vreme "Zadruge 6" dosta se pričalo o glasinama vezanih za Anđelu Đuričić i Frana Pujasa, koji su za vreme leta između 5. i 6. sezone ovog rijalitija bili bliski.

Sumnjalo se i da je on famozni "Džoker", osoba sa kojom je Anđela bila, a čije je ime pevačica Zorica Marković krila. Pujas je danas konačno potvrdio da je bio sa sirenom iz Đenovića.

U prepisci Anđela piše Franu da ga ljubi i da brzo dolazi, a jedno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugom su poslali mnogo emotikona koji označavanju ljubav. Pujas je nakon ovoga zapretio.

- Ovde ću da stanem zasad jer sam dobar nakon svih vaših pljuvačina, a vi pažljivo birajte sa kim se zabavljate - poručio je Fran.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.