OBJAVLJEN VIDEO SA NASTUPA - Popularni pevač UDARIO ŠAMAR fanu iz publike: Evo šta se dogodilo u tom trenutku

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 16:34

OBJAVLJEN VIDEO SA NASTUPA - Popularni pevač UDARIO ŠAMAR fanu iz publike: Evo šta se dogodilo u tom trenutku

"Ne znam, to nije dobro za mene."

Pevač Mašingan Keli, doživeo je neprijatnost na jednom nastupu tokom festivala u Belgiji.

Naime, jedan od njegovih fanova, doputovao je iz daljine na nastup, ali je imao poseban zahtev za pevača.

U publici se našao mladić koji je držao transparent sa željom - da ga Keli udari po licu. Ta ideja začudila je čak i kontroverznog pevača, koji je najpre rekao da će da razmisli.

- Došao sam iz Meksika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog tebe, udari me u lice - držao je napisano momak, a Mašingan mu je na to odgovorio:

- Zašto toliko želiš da te udarim u lice? Imam prstenje, čoveče. To će te baš boleti. Ne znam, to u svakom slučaju nije dobro za mene. Ne znam hoću li to učiniti, razmisliću - poručio je muzičar.

Međutim, fan nije odustajao, pa je na ove Kelijeve reči pevaču poručio da ga voli, a onda ga ponovo zamolio za - udarac.

Mašingan je na kraju, ipak, odlučio da usliši molbu dečku, pa je sišao među publiku i udario mu šamar, a onda poručio: "Volim te".

A post shared by the gunner (@machinegunkelly)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.