OBJAVLJEN USPORENI NECENZURISANI SNIMAK! Maja šutira Cara direktno u glavu! Obezbeđenje skače na nju

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2023, 17:30

OBJAVLJEN USPORENI NECENZURISANI SNIMAK! Maja šutira Cara direktno u glavu! Obezbeđenje skače na nju

Neviđeni lom!

Sinoć je došlo do još jednog skandaloznog sukoba Maje Marinković i Filipa Cara, kada ga je ona optužila da koristi nedozvoljene supstance i to u Zadruzi.

Car je uzvratio "paljbu" te pripretio da će apelovati porodici i prijateljima da se objavi snimak iz njegovog telefona, gde navodno Marinkovićeva koristi nedozvoljene supstance u spoljnom svetu A DETALJNIJE O TOME PROČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK.

Sada se društvenim mrežama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << deli snimak kada Maja skače na Filipa dok joj on uništava stvari u radionici i šutira ga u glavu, a u tom trenutku obezbeđenje skače na njih dvoje.

Oni su ležali na podu, a obezbeđenje je skočilo na njih u pokušaju da ih razdvoji.

Maja je vrištala iz sveg glasa, a Car urlao.

Snimak kada počinje taj sukob kao i sam udarac, te i uletanje obezbeđenja, pogledajte u videu ispod teksta:

A post shared by @samo.realno6

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ODMAH MU IZVADITE KRV, TU PRED NAMA!" Filip Car se zaleteo na Kulićke, pa pljunuo Mariju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2023

Piludeo je od besa!..Filip Car se danas javno obratio produkciji i tražio da ga izvedu napolje kako bi ga testirali na nedozvoljene supstance, budući da ga je Maja Marinković optužila da ih koristi kao i da ih je lrišom uneo u Zadrugu, DETALJNIJE O TOME PROČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK...Marija i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.