OBJAVLJEN ŠAVIJIN PRIVATNI SNIMAK: Osman očajnički reži da pomogne sinu - prikazao ovaj starletin video!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 07:28

OBJAVLJEN ŠAVIJIN PRIVATNI SNIMAK: Osman očajnički reži da pomogne sinu - prikazao ovaj starletin video!

Atakovao na njen lik i delo!

Osman Karić, otac bivšeg zadrugara Stefana Karića, kojeg je starleta Nataša Šavija optužila da je fizički nasrnuo na nju, te da joj je naneo teže telesne povrede, stao je u odbranu svog sina i odlučio se da povuče drastičan potez.

On je na svom Instagram profilu podelio snimak Šavije koja je prisustvovala na jednom privatnom rođendanu, a gde je prilično oskudno odevena plesala zavodljivo. Pomenuti snimak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i fotografije, bi mogle biti svrstane u eksplicitne, obzirom da se sve moglo videti kroz njenu garderobu.

Osman Karić je odlučio da na sve ovo što je Šavija priredila njegovom sinu, pokuša da stane na put brutalnim odgovorom, kojim je želeo da pošalje jasnu poruku, koja je samo njemu znana.

Odlučio se na najjači udarac i izvukao keca iz rzukava u borbi protiv optužbi koje je starleta iznela na račun bivšeg zadrugara.

Providan kombinezon, print leoparda, visoke potpetice i plesanje koje se ogleda uvijanjem kukova ispred nekolicine muškaraca, bilo je ono što se moglo videti, a što je Osman želeo iz nekog razloga da predstavi publici.

Šta će se nadalje ovde odvijati, ostaje nam da vidimo.

Bonus video: Pogledajte šta je to uradila Miljana Kulić na oficijalnom TikTok nalogu SrbijeDanas.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.