OBIČNI FOLIRANTI - Maja Marinković RASKRINKALA Cara i Dalilu i njihov PLAN: Nikako ne podržavam

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2022, 21:47

"OBIČNI FOLIRANTI" - Maja Marinković RASKRINKALA Cara i Dalilu i njihov PLAN: "Nikako ne podržavam"

Srčana bivša zadrugarka dala svoje stručno mišljenje

Region bruji o skandaloznom karambolu Dalile Dragojević i Filipa Cara koji se večeras dogodio u sobi za izolaciju, nakon višesatne svađe koju su imali zbog međusobnog nepoverenja. Došlo je do tuče. Car je gurao Dalilu i vukao je po podu, a ona ga je ugrizla i usledio je dodatni karambol, tokom koje su letele stvari.

U svađi su pominjali i Maju Marinković, a mi smo odmah stupili u kontakt sa njom, kako bi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nam otkrila šta misli o njihovom konfliktu.

- Nisam ispratila, to su za mene obični foliranti. Zaista mi je lepo u životu, da bih se bavila nebitnim ljudima. Poljubac - poručila je Maja.

Maji smo napomenuli da je Car Dalili rekao da je pred kraj veze sa Majom bio sa njom na silu, jer ga je grebala i tukla, a sada je doživeo sličnu stvar od Dragojevićke.

- Zaista nemam komentar na to. Oni su dno dna po mom mišljenju, ali ovo nikako ne podržavam. Kakva god da je, ipak je ona žena! - ističe Marinkovićeva.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.