OBEZBEĐENJE OPKOLILO BELU KUĆU! Zvezdan se zaleteo na Anđelu, ona beži - uneo joj se u lice, pretrnula od straha

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 08:23

OBEZBEĐENJE OPKOLILO BELU KUĆU! Zvezdan se zaleteo na Anđelu, ona beži - uneo joj se u lice, pretrnula od straha

Bivši ljubavnici zaratili kao nikada do sad!

Tokom emisije "Pretres nedelje" došlo je do žestokog obračuna između Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić. U jednom trenutku obezbeđenje je napravilo živi zid među njima, a Anđela je bežala od Zvezdana koji joj se unosio u lice.

- Ti si bolesnik bolesni. Ti voliš samo sebe i ideš za tim za čime ti se diže ta stvar. Nemoj da mi prilaziš u garderoberu, neću nikad da ti oprostim - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poručila je Anđela.

- Zašto nećeš? Ne treba mi. Da li misliš da stvarno nekome treba ovo? - pitao je on.

- Nikada ti neću preći preko onoga ispred izolacije. Dokazala sam ti p*čko muška - vikala je Anđela, a onda joj se Zvezdan uneo u lice.

- Što bežiš? - pitao je Zvezdan.

- Smrdi ti iz usta, zato bežim. Trudim se da počnem da volim sebe. Dobila sam od porodice divnu poruku, tvoja prodica je videla da te volim, a moja je videla da ti ne voliš mene - govorila je Anđela.

- Onda imaj poštovanja. Je l' treba da te pljunem zbog toga? Moji roditelji su znali pogotovo majka koja je živela sa mnom i sa Anom da li sam je ostavio jer me boli k*rac, znali su da sam se zaludeo. Ja sam se ljubio sa tobom mesec dana, m*da su mi bila ovolika, a ti nisi volela. Igrala si se - govorio je Zvezdan.

- Jesam, p*čketino muška. gadiš mi se i skloni mi se - dodala je Anđela.

- Je l' ti meni kažeš p*čko? - rekao je Zvezdan.

- Gadiš mi se i ne diraj me, skoni se od mene. Gadiš mi se uprljani da ne kažem šta - penila je Anđela.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.