OBEZBEĐENJE Elite uletelo u kuću - reakcija došla jer su se žestoko posvađali: Obratili se publici

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 16:55

OBEZBEĐENJE Elite uletelo u kuću - reakcija došla jer su se žestoko posvađali: Obratili se publici

Nisu mogli da veruje pa se javno zahvalili.

U neobičnom događaju koji se nedavno desio u Beloj kući, obezbeđenje je ušlo na velelepno imanje u Šimanovcima kako bi unelo poklone Milici Veličković i Borislavu Bori Terziću.

Ovaj neobičan događaj je zabeležen i zabeležen je u video-prilogu, koji pruža uvid u celu situaciju.

Obezbeđenje ulazi u Belu kuću kako bi predalo poklone Milici i Bori, što je retkost i nešto što se ne viđa svakodnevno. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ovo je izazvalo iznenađenje i zbunjenost među prisutnima, ali je istovremeno izazvalo i simpatije zbog gesta pažnje prema takmičarima.

U videu se vidi kako obezbeđenje unosi pakete na imanje, a zatim ih predaje Milici Veličković i Borislavu Terziću. Ovo je izazvalo uzbuđenje među cimerima, dok su primaoci poklona bili iznenađeni gestom.

Nakon što su pokloni uručeni, Milica i Bora su izrazili zahvalnost i oduševljenje ovim neočekivanim gestom. Ovakva pažnja prema takmičarima pokazuje važnost timskog duha i međusobnog poštovanja unutar radne zajednice.

Ova neobična situacija u Beloj kući je podigla veliku prašinu i izazvala brojne reakcije među takmičarima. Gest pažnje i brige prema kolegama zasigurno će ostati zapamćen, a video-prilog pruža uvid u jedan neobičan trenutak u radnom okruženju.

- Videli su da smo se posvađali - rekla je milica

- Hvala puno - rekao je Terza

-Prelepo, hvala puno - rekla je Milica

Detaljnije u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.