OBEZBEĐENJE ČEKA ISPRED VRATA? Gospodin Torta I Tomović ZAJEDNO UŽIVO U EMISIJI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBEZBEĐENJE ČEKA ISPRED VRATA? Gospodin Torta I Tomović ZAJEDNO UŽIVO U EMISIJI (VIDEO)

Sprema se haos?

Vladimir Tomović i Edis Fetić Edo su današnji gosti u emisiji radio "Amnezija", gde su sa voditeljima Banetom Čolakom i Borom Santanom pričali o njihovom odnosu sa Draganom Mitar.

Edo je otkrio voditeljima da li je iznenađen Draganinim ponašanjem budući da se poljubila sa Tomovićem.

- Bio sam iznenađen. To je njena odluka. Ona da je htela to da uradi, mogla je to uraditi na ulici. Da smo napolju, ona bi mene pozvala i rekla mi to - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekao je Edo.

- Osetio sam nenormalnu strast. Ona se u mom zagrljaju oseća bezbedno. Ona ima strah, u mom zagrljaju se oseća bezbrižno, ne u njegovom - rekao je Tomović.

- Ja sam ovde i te kako ostvaren muškarac. Sa diplomama se na završava četiri godine u rijalitiju. Vuče ove maloletnice, mlađe klinke - pecnuo je Edo Tomovića.

- Ona su u mom zagrljaju oseća spokojno. To je jedini zagrljaj u kojem se ona oseća spokojno, kada ne mora da strepi da li će od mene da doživi grubost, već samo miran san. On nju gleda kao robu, a ja sam u nju zaljubljen, a ti se blago meni lepo vrati ženi - rekao je Vladimir.

- Ona je prvenstveno kupljena emocija. O nasilništvu ne može da priča niko ko je izbačen zbog toga iz rijalitija - uzvratio mu je Edo.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

EDO I TOMOVIĆ SE BORE OKO DRAGANE Gospodin Torta otkrio koliko dugo se viđa sa njom, pa Đetić rekao: "On mi NIJE PREPREKA" (VIDEO)

Izvor: Blic, 04.Dec.2019

Vladimir Tomović i Edis Fetić gostovali su zajedno u emisiji u rijalitiju "Zadruga" i otkrili detalje odnosa sa Draganom Mitar, a pritom se i - posvađali.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.