OBEZBEĐENJE ALARMIRANO! Janjuš SKOČIO na Maju, ona VRIŠTALA NA SAV GLAS! A onda je uradio OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020, 17:53

OBEZBEĐENJE ALARMIRANO! Janjuš SKOČIO na Maju, ona VRIŠTALA NA SAV GLAS! A onda je uradio OVO

"Iskompleksirao si se kad ti kažem istinu u lice!"

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš su se žestoko posvađali, da je zbog njenih provokacija on u jednom trenutku skinuo svu posteljinu sa kreveta dok je Maja ležala na njoj.

- Šta si plaćala? - govorio je Janjuš.

- Nisi ti džentlmen - govorila je Maja.

- Nemoj da se smeješ - rekao je Janjuš.

- Iskompleksirao si se kad ti kažem istinu u lice - rekla je Maja, zbog čega >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Janjuš besneo, a u jednom trenutku i krenuo ka njoj i počeo da skida posteljinu sa kreveta njenog dok je ona vrištala.

- Nisi potrošila 5.000 dinara dok si bila sa mnom. Ko je platio račun od 145.000? Platila mi doručak od 750 dinara jedan - nabrajao je bijesno Janjuš.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.