Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2023, 21:26

"OBESILA SE NA TERASI!" Kolega spasao Lepu Lukić! Radoznalost je umalo koštala života!

Priča za koju malo ljudi zna!

Pevač Andrija Era Ojdanić javno je otkrio šta su ona i Lepa Lukić radili na jednom putovanju.

Poznati folker je spominjao razne dogodovštine pevača i rekao da je jednom prilikom koleginici spasao život dok su voajerisali!

Suzana Mančić je u svojoj knjizi govorila o misterioznom pevaču koji joj se udvarao i želeo da bude intiman sa njom, a Era Ojdanić je spomenuo i tu situaciju i da li se radi o njemu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Suzana Mančić je ekstra, moja velika drugarica. Jedna divna žena, prelepa... Mi kad krenemo, 'ajde da uzmemo 84. i 85. godinu, Beogradska estrada, turneja i tako dalje, znaš ko je visio na terasi, Lepa Lukić i ja zajedno. Ne, Suzanu nisam muvao. Nego, mi krećemo ispred Šumatovca autobus i kreće se na turneju i svi krećemo. Pevačice poštene, pevači pošteni i tako dalje. Čim uđemo dan, dva u hotele, kreće haos ludilo, ko koga zakači. Svi krenemo pošteni, a kad se vratimo ne zna se - započeo je Era.

- Krenuli smo Lepa i ja sa terase na terasu da preskačemo, da vidimo ko je sa kim te noći. Spavali smo u jednom predivnom hotelu, a mi smo hteli da vidimo ko je to toliko pošten, a hotel se drma od ljubavi - dodao je on.

- Lepa je imala dugu spavaćicu i sa onim njenim pikljama, onim dugim nogama krenula da puzi za mnom i da preskače i omakne se sa terase, i obesi se! Zakači se na terasu spavaćica i ona visi i viče: "Jao, Ero, molim te!" - rekao je Ojdanić.

- I šta ću, sad zabatalim sve to, da spasem koleginicu da ne padne dole da se polomi. Drugi sprat, polako. Sećam se da je to bio drugi sprat, gde smo krenuli u izvidnicu Lepa i ja, i kada se ona obesila na onaj balkon, gelender, polako sam vukao, vukao i spasao joj život. Spasao sam njen život - otkrio je Era doživljaj sa Lepom Lukić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.