OBESIĆU SE NASRED KUPINOVA AKO JE PREVARIM! Miki potvrdio ulazak u Zadrugu - ovo je njegov HONORAR

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2021, 18:34

"OBESIĆU SE NASRED KUPINOVA AKO JE PREVARIM!" Miki potvrdio ulazak u Zadrugu - ovo je njegov HONORAR

Drugi lažu za cifre.

Miki Đuričić prvi je poznati učesnik koji je potvrdio ulazak u "Zadrugu 5".

 Kako sam kaže, najbitnije mu je da ne poklekne na čari neke devojke jer bi, u suprotnom, ženu i ćerku odmah izgubio.

- Biću veran do kraja supruzi. Kada bi mi se desilo da prevarim ženu u rijalitiju, ne bih mogao sebe da pogledam u ogledalu. Ne znam kako bih hodao ulicom. Kako bih živeo da me kući ne čekaju žena i dete samo zato što sam se ja zezao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << s nekom budalom u

rijalitiju. Pritom, i vi znate da tamo ulaze devojke lakog morala. Pa zamislite samo da zbog neke beštije izgubim porodicu! Onda bih stvarno trebalo da uzmem štranjku i da se obesim nasred žive vode ovde u Kupinovu - rekao je Miki i otkrio da je srećan sa suprugom:

- Ja nisam u nesrećnom braku, kao što su ovi neki bili u nesrećnim brakovima, pa varali žene. Ja sam u srećan sa ženom i ćerkicom.

Rijaliti zvezda nema koga ne bi volela da vidi u Beloj kući, ali joj je draže da ima jednog neprijatelja, kao što je Vladimir Tomović, nego deset lažnih prijatelja.

- Niko mi ne smeta, neka uđe ko hoće. Mnogi misle da meni smeta Tomović. Ne smeta on meni. Mi smo dva konja, koja, umesto da uzmu pare, tamo se potučemo i svađamo. Postoji netrpeljivost između nas, ali draži mi je jedan Tomović za neprijatelja nego

deset lažnih prijatelja koje sam imao u rijalitiju - rekao je Miki.

Miki je takođe istakao da je zadovoljan ugovorom i naglasio da cifre od 100.000 evra ne postoje da su sve to laži, a onda se osvrnuo na "Zadrugu 1" gde je otkrio da je zaradio 50.000 evra. Tako da se pretpostavlja da je i ove godine ista suma u pitanju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.