OBELODANJENA TAJNA NATAŠE RADAN: Njenu majku ne interesuju deca! Otkriveni i detalji AFERE sa pevačima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2019, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBELODANJENA TAJNA NATAŠE RADAN: Njenu majku ne interesuju deca! Otkriveni i detalji AFERE sa pevačima!

Teške priče...

Zadrugarka Nataša Radan svojom pojavom zaintrigirala je sve u Beloj kući. Iako se nije isticala po svađama, jedna rasprava ju je uzdigla.

Naime, priča da je bila u aferi sa pevačima Šakom Polumentom i Amar Giletom uzdrmala je Belu kuću, pa je Pink.rs odlučio da proveri šta je istina. Kontaktirali su Natašinu prijateljicu Anu, koju su upitali i o intimnom odnosu Radanove i Radeta Lazića, pa je ona otkrila njeno mišljenje i o pomenutoj aferi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Ja ne znam Natašu kao previše slobodnu osobu, ti odnosi za koje je napadaju da je imala sa Šakom i Amar Giletom, ja sam stalno sa njom, ja stvarno ne znam o tome. Koliko znam, ona je sa njima bila samo u prijateljskim odnosima. Sa Radetom stvarno ne znam šta ima. Ako je za njenu popularnost to, onda jesam za to, ali to je već na njoj - započela je Ana.

Međutim, tokom Natašinog rođendana zadrugarka se rastužila kada je videla da nije dobila čestitku od svoje majke, već samo od dva prijatelja koja su je se setila na njen specijalan dan. Otvoreno je priznala da nema dobar odnos sa majkom, te smo Anu upitali zbog čega je to tako.

- Ona sa majkom trenutno ne živi, živi sama, ali konkretno, ja stvarno ne znam. Njena majka je žena koja jednostavno.. Neko koga deca mnogo ne interesuju. Nataša ima sestru i brata po majci, koji su mlađi od nje. Nataša je razočarana jer joj nisu napisali pismo - ispričala nam je Natašina prijateljica na koju ona gleda kao svoju majku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

U ovoj KUĆI snimljeni su Žikina dinastija, Cecin spot, preko 40 filmova: 80 godina SKRIVA TAJNE, zavirite unutar njenih zidina! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.