OBEĆAVAM DA ĆU VAM BITI SVEDOK NA SUDU! Šavija reagovala na Karićeve pretnje - Spasili smo ko zna koliko devojaka

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 14:01

"OBEĆAVAM DA ĆU VAM BITI SVEDOK NA SUDU!" Šavija reagovala na Karićeve pretnje - Spasili smo ko zna koliko devojaka

Spremna je da donese svu potrebnu medicinsku dokumetaciju i dokaze!

Nataša Šavija je optužila Stefana Karića da je prebio na jednoj svadbi i da joj je tom prilikom slomio jagodičnu kost. Nataša je više puta operisana, ali kako se njeno zdravstveno stanje zakomplikovalo, ona se i dalje oporavlja.

Stefan je skoro mesec dana proveo u pritvoru, a onda je pušten da se brani sa slobode. Obe strane treba na sudu da dokažu šta se desilo te noći.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Karić nije zadovoljan na koji način se u medijima izvešatava o ovom slučaju, pa je zapretio da će podnosti tužbe. Sada se tim povodom oglasila i Nataša koja je istakla da će svim medijskim kućama biti svedok na sudu ukoliko to bude potrebno.

- Samo da se javno obratim svim medijima. Pošto nasilnik najavljuje neke tužbe protiv vas, ne znam samo po kom osnovu, ali vam obećavam da ću vam za sve biti svedok na sudu, sa celom medicinskom papirologijom i svim dokazima. Pa makar kampovala ispred suda. Šta? Da nam se nasilnici šetkaju okolo, mlate devojke? Hvala vam što ste ga osudili, što je zahvaljujući i vama i meni dobio etiketu. Verovatno mu više neće pasti na pamet da slično uradi, znači spasili smo ko zna koliko devojaka. Volela bih da svaki i anonimni nasilnik se pojavi na naslovnicama tako, pa će malo sutra da mu se ponovi to - rekla je Nataša u svom obraćanju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.