OBEĆAO MI JE BRAK, HAPSITE GA! Žena iz Indije tužila princa Harija

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021, 08:59

OBEĆAO MI JE BRAK, HAPSITE GA! Žena iz Indije tužila princa Harija

Što je babi milo...

Indijka Palvinder Kaur iz indijske savezne države Pundžab tužila je princa Harija da joj je obećao brak, i traži od suda da naredi njegovo privođenje.

Nakon što su je na sudu pitali da li je ikad bila u Velikoj Britaniji, odgovorila je da nije, ali je navodno sa princem Harijem pričala na društvenim mrežama, piše NDTV.

"Ova tužba je ništa drugo osim maštanja o udaji za princa Harija. Tužba, jako loše sastavljena, puna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gramatičkih grešaka i nepoznavanja zakona, govori samo o nekim mejlovima između tužiteljke i princa Harija, u kojima osoba koja je slala mejlove obećava da će se uskoro oženiti", rekao je sudija Arvind Sing Sangvan.

"Velika je verovatnoća da taj navodni princ Hari sedi u nekom Internet-kafeu u selu u Pundžabu i pretvara se da je neko ko nije", dodao je i naglasio da se sud samo može sažaliti nad tužiteljkom, jer je poverovala u neke lažne mejlove.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.