OBEĆANJE JE OBEĆANJE! Balašević dirnuo i obradovao mnoge: Neopisivo, neprocenjivo, nenadmašivo... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2020, 12:57

OBEĆANJE JE OBEĆANJE! Balašević dirnuo i obradovao mnoge: "Neopisivo, neprocenjivo, nenadmašivo..." (VIDEO)

Jedva dočekali.

Novosadski kantautor Đorđe Balašević nakon dugo vremena objavio je novu pesmu "Hej, lega", na opštu radost mnogobrojnih fanova. Reč je o pesmi koju je panonski mornar snimio u saradnji s tamburašima Gospon i DJ Olle B.

Balašević i Gospon Tamburaši u pesmi "Hej, lega" govore o ljubavi prema jednoj Slavonki.

- Obećanje je obećanje - napisao je Đole na svojoj službenoj fejsbuk stranici, a za muziku, tekst i aranžman zaslužan je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << upravo on.

Obećanje je obećanje... Hej, lega... Gospon Tamburaši feat. DJ Olle B. https://youtu.be/7EgJ2TofCRE

A post shared by Balasevic Official (@djordje_balasevic_official) on Jun 1, 2020 at 4:53am PDT

- Hej lega, ko bi znao tad, da ću u svom veku biti stranac u Osijeku... - glase reči, a Balašević je stihove pesme već otpevao na koncertu koji je prošle godine održao u Osijeku nakon infarkta.

Podsetimo, Đorđe Balašević je sredinom novembra 2019. godine imao infarkt, nakon čega su mu u institutu za kardiovaskularne bolesti u Kamenici ugrađena četiri stenta.

Nova pesma dočekana je sa komplimentima i pozitivnim komentarima.

- Pokušavam ali verovatno nikud neću uspeti da razumem kako neko može sročiti takve stihove... Neopisivo, neprocenjivo, nenadmašivo i sveto! Hvala Ti!

 - Hvala... što živim u doba Đoleta Balaševića, što sam rasla uz njegove pesme...što je obeležio moje detinjstvo, odrastanje, školske, studentske dane... Hvala za sve koncerte, svaki je poseban... Hvala i za ovaj u Osijeku koji je počeo pesmom "Hej lega", otišla sam bogatija iz dvorane Gradski vrt... Hvala i za ovu pesmu.

- Samo Đole zna da dirne žicu duše tamo gde treba i kad treba - neke su od mnogobrojnih pohvala upućenih na račun Balaševića.

Vujadin je PREVARIO Mirku, i to su svi VIDELI: Veza im je bila na iskušenjima, a njena izjava o ŽENAMA šokirala je javnost (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.