OBAVILI OZBILJAN RAZGOVOR: Stefan Karić i Iva Grgurić pričali o Maji! OVO je najveći PROBLEM? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBAVILI OZBILJAN RAZGOVOR: Stefan Karić i Iva Grgurić pričali o Maji! OVO je najveći PROBLEM? (VIDEO)

Otvorili dušu.

Iva Grgurić i Stefan Karić su otišli na Rajsko ostrvo kako bi iskoristili nagrdu Velikog šefa zbog uspešno odrađenog tajnog zadatka, a to je romantični ručak.

Grgurićeva je odmah upitala Karića o odnosu sa njegovom bivšom devojkom, Jelenom Pešić, ali i sa Majom Marinković, a onda joj je Stefan otkrio šta mu najviše smeta kod nje.

- Pa smeta mi ta ljubomora, više mi smeta to što imaš neke probleme, a ne pričaš sa mnom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ideš tu sa nekim ljudima i pričaš sa njima, a ne znaš šta ti žele. To kad je Maja došla, ja sam namerno tebe upoznao sa njom, iako ste se već upoznale, da bi se ti uključila, ali ti si pogrešno to protumačila - odgovorio je Karić.

Evo kako je to izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

"USAMLJEN SAM!" Gastoza su devojke u rijalitiju spopadale, a sada otkriva ZAŠTO SE POVUKAO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NE MOGU DA VERUJEM DA ZNAŠ SVE: Karić i Iva UVAĆENI da rade OVO! Usledilo PIPKANJE GRUDI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2019

Prepustili se uživanju...Stefan Karić i Iva Grgurić dobili su nagradu Velikog šefa, a to je romantični ručak na Rajskom ostrvu...Kako bi im uživanje bilo potpuno, Veliki šef je odlučio da im pusti muziku, te su se zadrugari prepustili melodiji i počeli da plešu...- Ne mogu da verujem da znaš...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.