O potezu bivšeg dečka Milice Todorović će se pričati dugo dugo: Mislim da će pronaći svoj put...

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2023, 15:32

O potezu bivšeg dečka Milice Todorović će se pričati dugo dugo: "Mislim da će pronaći svoj put..."

Pevačica je nedavno priznala da održavaju kontakt!

Milica Todorović kaže da se čuje sa bivšim dečkom Nenadom Jovanovićem sa kojim je bila u vezi čak četiri godine!

Bivša "Zvezda Granda" Milica Todorović otkrila je sa kim se čuje i viđa od kolega sa estrade, a spomenula i bivšeg dečka Nenada Jovanovića čije je kolače jela.

- U kontaktu sam sa Jadrankom Barjaktarević, Jovanom Pajić, sa Nenadom Jovanovićem. Jela sam kolače >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u njegovoj poslastičarnici. Nemam omiljeni. Nisam ljubitelj slatkiša, više volim slano i testo - kaže kroz osmeh Milica Todorović.

Inače, pevač Nenad Jovanović rešio je da objavljuje samo kvalitetne pesme, a najnoviju je najavio i pustio samo deo koji je otpevao uz pratnju Baneta Opačića.

A post shared by Nenad Neša Jovanović (@nesa_jovanovic_official)

- U septembru je planiran izlazak nove pesme koju je radio Bane Opačić. Pisana je za mene i odgovara mom pevačkom senzibilitetu. U pitanju je prelepa balada koja nosi naziv "011".

- Jedva čekam izlazak pesme jer verujem da će pronaći svoj put do publike - kazao je Nenad koji je nedavno obajvio singl "Da li ga varaš" koja je već postala hit i pronašla svoj put do publike, a u spotu mu se pojavljuje manekenka Dragana Banić.

A post shared by Bane Opačić (@baneopacic)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.