O njihovom LJUBAVNOM KRAHU se i danas priča - Dalila i Dejan promenjeni IZ KORENA, a evo KO je izvukao deblji kraj

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jan.2024, 21:12

O njihovom LJUBAVNOM KRAHU se i danas priča - Dalila i Dejan promenjeni IZ KORENA, a evo KO je izvukao deblji kraj

Dalila i Dejan Dragojević u medijima su napravili pravu bombu nakon afere, ali i rastanka. Danas je svako otišao svojim putem, ali se o njihovom pojedinačnom uspehu i dalje govori.

Dalila Dragojević, bivša učesnica rijalitija "Zadruga", nedavno je ušla u voditeljske vode i pokazala kako se za kratko vreme može ostvariti veliki uspeh.

Ona je ušla u rijaliti dok je bila u braku sa Dejanom Dragojevićem. I danas se govori o njenoj javnoj prevari, a po društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mrežama nižu se komentari o tome kako je do njenog uspeha došlo i da li je to njenom zaslugom ili zaslugom prevare nad bivšim emotivnim partnerom.

Nakon Dejanovog ponovnog pojavljivanja na ružičastoj televiziji, zarad uloge stručnog žirija na "Elitoviziji" digla se prašina prisećanjem na učestvovanje u rijalitiju.

Na društvenim mrežama osvanula je fotografija Dejana i Dalile uz sledeću poruku:

- Kada već Dejane pričaš o uspehu, da uporedimo tvoj uspeh i uspeh tvoje jedine ljubavi koja te je uvela u islam. Mnogi negiraju Dalilin uspeh pa bih vas upitao šta vi smatrate uspehom? Možda da nekom Bošnjaku sprema pitu i čisti za njim kao što je za Dejanom? - glasio je komentar uz objavu.

Podsetimo, Dalila danas vodi emisiju "Pitam za druga", a pored toga svoje vreme provodi putovanjem po svetu, a nedavno je pokazala i svog emotivnog partnera.

Ona je i gostujući u jednoj emisiji, ponovo progovorila o životu sa njim i istakla da je on bio savršen muž.

- Ja ću svoje postupke braniti, ali i svog bivšeg supruga. Ja jesam njega povredila, i to je istina. Braniću ja pet godina koje sam provela sa njim, on jeste bio savršen muž, i neću da lažem, neću da se foliram. Nedostaje mi život koji smo imali zajedno i taj momenat kada uđem u našu kuću. Taj život mi nedostaje - rekla je Dalila u emisiji Magazin In.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.