O, ne: Rihanna odložila turneju!

Izvor: Tracara.com, 19.Feb.2016, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O, ne: Rihanna odložila turneju!

ANTI turneja (foto: Instagram) Prvo je odlagano puštanje albuma, a sada i turneje. ANTI svetska turneja je trebala početi 26. februara u San Dijegu, ali je usled problema sa produkcijom, odložena za 12. mart kada počinje u Džeksonvilu na Floridi. Tom prilikom je Rihanna morala da izmeni datume već zakazanih koncerata. Dok bude nastupala u Severnoj Americi, predgrupa će joj biti Travis Scott, a za vreme evropskog dela turneje koja počinje u aprilu, ta čast je pripala The Weekndu i Big Seanu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Nažalost, naša zemlja nije na spisku zemalja koje će pevačica obići. Rihanna je poslednji put kod nas nastupala 2007. godine. Pevačici s Barbadosa nije prvi put da otkaže nešto u poslednjem trenutku. Pre par dana se nije pojavila na nastupu i dodeli Grammy nagrada. Tekst možete pročitati ovde: ODGOĐEN NASTUP Pored ovoga, Rihanna je trebalo da se pojavi i u CBS-ovom The Late Late Showu. James Corden otkriva da je trebalo da otpeva pesmu sa novog albuma ANTI- Kiss it Better, i da je on smislio već ceo scenski nastup, ali je otkazala pojavljivanje zbog bolesti. Nadamo se da će se Riri što pre oporaviti i krenuti u pokoravanje muzičkih lestvica.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Rijana odložila početak turneje

Izvor: Beta, 19.Feb.2016

Pop pevačica Rijana otkazala je zbog bolesti početak svetske turneje tokom koje treba da promoviše najnoviji album "Anti", saoptio je danas njen menadžer na sajtu.Prvi koncert, koji je bio predvidjen 26. februara biće održan 12. marta u Džeksonvilu u američkoj saveznoj državi Floridi. Turneja...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.