O TOME NE ŽELIMO DA PRIČAMO! Srđan Predojević je samo jednom govorio o velikom porodičnom gubitku

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2023, 09:38

"O TOME NE ŽELIMO DA PRIČAMO!" Srđan Predojević je samo jednom govorio o velikom porodičnom gubitku

Iskustvo koje ostavlja tragove na duši!

Voditelj Srđan Predojević je godinama u medijima, te ga publika dobro zna po višegodišnjem radu na Studiju B, RTS-u, TV Prva i TV Pink, a neverovatnu popularnost stekao je vodeći "Jutarnji program" sa kumom i bivšom prijateljicom Jovanom Joksimović.

Srđan je poznat kao jedan od retkih javnih ličnosti koja čuva detalje svog privatnog života od medija. Jedino što je poznato javnosti jeste da je oženjen i da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on i njegova supruga Mirjana imaju dvoje dece - Stefana i Sofiju.

Ipak, verovatno veoma mali broj ljudi zna da su Mirjana i Srđan izgubili bebu 2012. godine. Ni tada, voditelj koji je bio slomljen zbog strašnog gubitka, nije želeo da govori o ovom traumatičnom priodu, te se isključivo fokusirao na posao, dok je iza kamera brinuo o svojoj supruzi.

- Nažalost, istina je da smo izgubili bebu, ali o tome ne želimo da pričamo. Hvala - rekao je tada Srđan za domaće medije tada.

Podsetimo, napuštanjem televizije "Prva", Srđan Predojević se distancirao od kume Jovane Joksimović. Nekadašnji voditeljski dvojac više se čak ne prati ni na društvenim mrežama (detaljnije OVDE).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.