O OVOJ CIFRI MAJKE U SRBIJI MOGU SAMO DA SANJAJU: Evo šta je SVE bivši ostavio Ani Korać, i koliku alimentaciju će plaćati

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2023, 14:55

O OVOJ CIFRI MAJKE U SRBIJI MOGU SAMO DA SANJAJU: Evo šta je SVE bivši ostavio Ani Korać, i koliku alimentaciju će plaćati

Bogati biznismen je mislio na svoje dete i bivšu suprugu.

Pre nekoliko dana se u domaćim medijima pojavila informacija da se starleta i bivša zadrugarka Ana Korać - razvodi. Ana je istog dana potvrdila ove vesti ali nije želela da detaljiše, niti da otkriva razlog kraha braka od svega nekoliko meseci.

Poznato je da Ana voli luksuz i život na visokoj nozi, a javnost izuzetno zanima kako je protekla raspodela imovine u brakorazvodnoj parnici, odnosno, šta je sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Koraćeva zadržala.

Kako priča izvor blizak nekadašnjem paru, Ana je itekako dobro prošla nakon razvoda, barem kada su materijalne stvari u pitanju.

- Iako je uglavnom sve platio njen bivši momak: stan, brojne automobile, Aninu garderobu... On je odlučio da joj to sve ostavi. Koraćeva je od njega na poklon dobila stan u luksuznom naselju, kao i skupocenog džipa Mercedesa koji je sada nakon razvoda u njenom vlasništu - priča dobro obavešten izvor za "Blic", a potom otkriva koliko bi mogla iznositi mesečna alimentacija za njihovog sina Matea.

- Sve markirane stvari koje su koštale i po nekoliko hiljada evra, a čija ukupna vrednost prelazi 350.000 evra, bivši muž je ostavio Ani Korać i nije tražio ništa da mu vrati. Uskoro će na sudu utvrditi kolika će alimentacija biti isplaćivana za sina, a u javnosti se spekuliše da će cifra biti između 3 i 5.000 evra - poručuje dobro obavešten izvor za "Blic".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Blic/prenela N.P.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.