Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2021, 22:54

"O CECINOM ŽIVOTU BI TREBALO DA SE SNIMI SERIJA" Anastasija progovorila o TV projektu sa svojom majkom

Film bi bio previše kratak.

Već godinama se priča da burni život pevačice Svetlane Cece Ražnatović zaslužuje da bude pretočen u jedan uzbudljiv film. Sličnog je mišljenja i njena ćerka Anastasija Ražnatović, koja je na promociji filma o Tomi Zdravkoviću progovorila na ovu temu.

– Jesam, razmišljala sam u više navrata. Mislim da to ne bi moglo da stane u film, pre u neku seriju. Život njen je baš onako bogat, sa mnogo iskustava, tako da mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da to ne bi moglo da stane u film – ispričala je Anastasija medijskim ekipama,  a potom dodala i da li se može očekivati i od nje da će biti deo takvog projekta.

– Nikad ne reci nikad, možda nešto i planiram, šalim se – dodala je ona.

S obzirom na to da je postao trend da se pevačice oprobaju u svetu glume, Anastasija to podržava.

– Okej mi je apsolutno to što su moje koleginice angažovane u svetu glume, ali kada je neko talentovan za to, jer kad nije, onda uništi sve.

Na pitanje kakve utiske je Ceca ponela sa snimanja prve emisije „Zvezde Granda”, Anastasija je dala samo pozitivan odgovor.

 Rekla mi je da joj je bilo prijatno i da je uživala, smejala se i da misli da će biti odlična sezona – rekla je Anastasija i istakla da je majku podržala u toj odluci:

– Podražala sam je kada je trebalo da donese odluku da bude deo žirija „Zvezda Granda”. Treba malo promeniti energiju, ona je neko ko je najbolji u svom poslu, definitivno. Mislim da može mnogo da pomogne kandidatima i da donese pravu odluku. Jednostavno, od koga bolje učiti nego od najboljeg – rekla je Anastasija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.